The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

Nysgerrig på de nye priser og medlemsbetingelser pr. 1. januar 2024? Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Basiskursus i GS1-128 Pallelabels

Lavet i samarbejde med:

Oplev indslag fra:

Basiskursus i GS1-128 Pallelabels

Måske har du prøvet det: Opkald fra dine kunder, der ikke kan finde hoved og hale i din leverance på grund af forkert eller manglende pallelabel.

En palle med korrekt label tager typisk 2-5 sekunder at håndtere, mens en palle uden eller med fejl i pallelabel kan tage op til 5 minutter at registrere korrekt. Det er derfor vigtigt, at du som leverandør har styr på dine pallelabels, så du sikrer en effektiv og sikker modtagelse hos dine kunder.

På dette populære online basiskursus i GS1-128 Pallelabels bliver du klogere på, hvad en pallelabel, også kaldet GS1-128, er for en størrelse. Vi dykker ned i, hvorfor den er så vigtig, og hvordan du bruger den korrekt.

Det får du ud af at deltage

  • Forståelse for sammenhængen mellem standarderne GTIN og SSCC, og hvad Application Identifiers (AI) er
  • Metoder og værktøjer til, hvordan du opbygger og tildeler GTIN’s, hvad der skal stå på pallelabelen og hvilke data, der skal være med i stregkoden
  • Praktiske færdigheder og forståelse for, hvor på pallen eller kolliet labelen skal sidde, og hvor stor den skal være – og hvorfor


Kurset er for dig

…der har brug for en hurtig indflyvning til pallelabels og en praktisk gennemgang af, hvordan du laver dem korrekt, så dine kunder sikkert og effektivt kan modtage varer fra dig.​ Du kan være leverandør af alt fra fødevarer til byggematerialer, medicinsk udstyr mv.

Underviser:
Malene Busk Pedersen
Customer Service Consultant
+45 32 67 35 39
Praktisk information:
Dato:
Vælg dato nedenfor
Tidspunkt:
09.30 - 10.15
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Praktisk information:
Dato:
Tidspunkt:
09.30 - 10.15
Pris:
Gratis
Sted:
Online
Tilmeld dig her:
Tilmeld dig her:
Hent kursusmaterialer:
Prokursus
Basiskursus

Basiskursus i GS1Trade Activate

Dato:
Tidspunkt:
13.30 - 14.15
Har du brug for hjælp til, hvordan du danner en stregkode og holder styr på dem, du allerede har lavet. Vi guider dig gennem vores service, der er gratis for dig, der abonnerer på GTIN.
Tilmeld dig her
Prokursus
Basiskursus

Velkommen til GS1

Dato:
Tidspunkt:
09.30 - 10.15
Er du nyt medlem af GS1 Denmark, eller kunne du bare godt tænke dig at få et overblik over, hvordan GS1-standarder og services fungerer i sammenspil med din virksomhed? Se med her.
Tilmeld dig her