The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

Nysgerrig på de nye priser og medlemsbetingelser pr. 1. januar 2024? Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

GS1 Digital Link

GS1 Digital Link er en standard, som forbinder dine produktoplysninger til nettet gennem en stregkode, der blandt andet kan scannes direkte med en smartphone. Digital Link løfter dermed GS1-identifikations- og mærkningsstandarder til et helt nyt niveau med links til informationstyper som:

  • Produktinformation
  • Brugervejledninger
  • Kampagner
  • Billeder
  • Garantiregistrering
  • Sporbarhedsinformation

Fordelene ved GS1 Digital Link


Fordelene for forbrugere

Standarden forbedrer og beriger forbrugerens indkøbsoplevelse. Den bidrager til højere mærkeloyalitet og mersalg, og øger informationsfleksibiliteten. Samtidig løfter GS1 Digital Link mobilscanning til nye højder i detailhandlen.


Fordelene for leverandører og forhandlere

I dag bruges forskellige stregkoder til scanning ved kasser, på lagre og til forbrugerinformation, hvilket betyder, at der nogle gange er brug for flere stregkoder på et produkt. Med GS1 Digital Link kan alle led i forsyningskæden scanne én og samme stregkode.

GS1 Digital Link i praksis?

Er dine produkter allerede mærket med en GS1-stregkode? I så fald er du klar til at implementere GS1 Digital Link. Teknologien kan bruges til alle GS1-mærkningsstandarder, der bærer dine data og åbner dør helt nye muligheder for:

  • Forbrugerinformation
  • Oplysninger om sporbarhed
  • Business Partner API'er
  • Information om patientsikkerhed

Oplysningerne i koden kan i første omgang indtastes af varemærkeindehaveren, og efterfølgende kan forhandlere linke til for eksempel rabatter, tilbud og opskrifter.

Opret forbindelse til en databærer

GS1 Digital Link betyder, at GS1-identifikatorer indkodes i et weblink. For at indsætte standarden i en stregkode eller anden databærer, skal du vælge en databærer, der er egnet til formålet, og som kan læses med industrielt udstyr eller med en almindelig smartphone, som QR-koder, DataMatrix eller NFC.

Vil du vide mere om
GS1 Digital Link?

GS1 Digital Link på GS1.orgDownload PDF om GS1 Digital Link

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til GS1 Digital Link eller brug for yderligere information, sidder vi altid klar til at guide dig.

Jesper Kervin Franke
Senior Healthcare Specialist
+45 39 16 90 02
jkf@gs1.dk
Mads Kibsgaard
Senior Sustainability & Business Developer
+45 39 16 90 08
mki@gs1.dk