The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

Nysgerrig på de nye priser og medlemsbetingelser pr. 1. januar 2024? Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Rådgivning

GS1 arbejder på tværs af lande og industrier for at gøre det nemmere at handle og samarbejde i forsyningskæden. Vi støtter dig med rådgivning og uddannelse i at bruge vores globale standarder til at effektivisere og opnå en højere datakvalitet og sikkerhed.

Vores medarbejdere er veluddannede og yderst kompetente til at rådgive dig og din virksomhed, omkring hvilke produkter og services der kan hjælpe jer med optimering af processer og standardisering af jeres produkter.

Vi tilbyder i tillæg til standarderne også services der bygger oven på standarderne og understøtter dine forretningsprocesser, fx. udveksling af produktstamdata og digital ordre- og fakturahåndtering.

Kurser og webinarer
Vi udbyder løbende online kurser, webinarer og træningssessioner med udgangspunkt i GS1-standarder og services.

Vores kurser er praksisnære og giver konkrete tips og tricks, som gør, at du som medlem af GS1 Denmark allerede samme dag kan drage nytte af de værktøjer du får igennem vores kurser.

Det er endvidere muligt at arrangere 1:1 sessioner af vores kurser, hvis dette ønskes.

Book 1:1 rådgivning

Hvis du og din virksomhed har behov for specialiseret vejledning - udover hvad vores mange kurser kan byde på - har du mulighed for at booke 1:1 rådgivning.

Kontakt en GS1-rådgiver fra listen herunder, og få skræddersyet rådgivning tilpasset netop din virksomhed.

Karolina Hentze
Customer Consultant
+45 32 67 35 31
Malene Busk Pedersen
Customer Service Consultant
+45 32 67 35 39
Camilla Aabye Hansen
Healthcare Specialist
+45 33 60 37 76
Videoguides
Vores services kan bruges til at optimere din virksomhed på mange måder, samt lette dine daglige processer. GS1´s videoguides giver dig muligheden for i dit eget tempo, at tillære dig viden og nye kompetencer. 
Vejledninger
I vores vejledningsunivers finder du specifikke vejledninger om vores produkter og services. Vejledningerne spænder lige fra produktspecifikt til branchebestemt. 

Finder du ikke det du leder efter, er du velkommen til at kontakte vores medlemsservice
GS1Trade Sync og GS1 GDSN releases
Følgende tidsplan afspejler kommende GS1Trade Sync og GDSN-release og vil blive opdateret, efterhånden som flere oplysninger er tilgængelige for hver release. Tidsplanen inkluderer forventede udgivelsesdatoer og skæringsdatoer for fremtidige releases.
Ofte stillede spørgsmål
Leder du efter svar på generelle spørgsmål kan du med fordel besøge vores "Ofte stillede spørgsmål", hvor vi har samlet de gængse spørgsmål, som vores medlemmer ønsker svar på. 

Skulle du mod forventning ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte medlemsservice på telefon +45 39 27 85 27