The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

Nysgerrig på de nye priser og medlemsbetingelser pr. 1. januar 2024? Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Værktøjer

Vores online-værktøjer gør det muligt for dig selv at beregne det korrekte kontrolciffer, finde informationer ud fra et GTIN eller GLN samt holde styr på, hvornår du eventuelt skal skifte et GTIN.

Beregn dit kontrolciffer

Det sidste ciffer i alle GS1-numre er et kontrolciffer, som beregnes ud fra de foranstående cifre. Kontrolcifferet skal være korrekt før stregkoden kan læses og bruges som kontrol af både nummeret og stregkoden.

Du kan beregne dit kontrolciffer ved at klikke på linket herunder og indtaste dit nummer. Du kan indtaste enten 7, 11, 12, 13 og 17 cifre i beregneren, svarende til fx UPC, GTIN-8, GTIN-13, GTIN-14 og SSCC)

Kontrolcifrene beregnes efter modulus-10 algoritmen.  

Gå til kontrolcifferberegner

Dan dine stregkoder online

Stregkoden er dit produkts fingeraftryk. Med GS1Trade Barcode kan du nemt lave korrekte stregkoder til produkter og paller​ - og downloade dem med et klik, klar til brug. Dan disse stregkodetyper: EAN-13 (.png), EAN-8 (.png), UPC-A (.png), GS1-128 (.pdf)

Gå til GS1Trade Barcode

Verified by GS1

Med Verified by GS1 kan du få adgang til varemærket produkt data relateret til den GS1 ID, som er gemt i en GS1 Activate service.

Gå til Verified by GS1

GEPIR

Med servicen GEPIR kan du gratis finde informationer om virksomheden bag et GTIN- og GLN-nummer, som for eksempel virksomhedsnavn, adresse og hjemmeside.

Gå til GEPIR

Hvornår skal jeg skifte GTIN?

I vores GTIN-managementværktøj guider vi dig igennem nogle simple spørgsmål og forklarende infografikker, og giver dig et klart svar på om du skal ændre GTIN eller ej. Det er nemt, hurtigt og mobilvenligt.

Gå til online værktøj

UNSPSC

UNSPSC er en klassifikationsstandard ejet af UNDP, som driftes af GS1 US. For den danske udgave af UNSPSC, står GS1 Denmark for driften.

Skal du handle med det offentlige så er UNSPSC det mest effektive, fleksible og bredest dækkende klassifikationssystem, der findes til formålet, og mange offentlige institutioner beder om UNSPSC koder for produkter.
Læs mere om systemet og brug det forbedrede søgeværktøj inde på undersiden.

Gå til UNSPSC

Vi sidder klar med rådgivning

Vil du vide mere om hvordan GS1 kan skabe værdi for dig, anbefaler vi, at du kontakter vores trænede rådgivere, som sidder klar til at rådgive dig om vores produkter og services.

Vi har åbent for henvendelse:

Mandag til torsdag: kl. 08:30 til kl. 15:30
Fredag: kl. 09:00 til kl. 15:00

+45 39 27 85 27

Eller på mail: info@gs1.dk

Peter Alberg Nielsen
GS1Trade Service Consultant
+45 39 16 90 11
Irene Lentz
Customer Consultant
+45 39 16 90 07
Charlotte Nevdal
Head of Member Service
+45 39 16 90 14