The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

Nysgerrig på de nye priser og medlemsbetingelser pr. 1. januar 2024? Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

Services

Skab effektivitet og sammenhæng i din hverdag med vores forskellige services, som alle er skabt for at understøtte arbejdet med identifikation og dataudveksling.  

Du kan vælge én eller flere services og kombinere dem, så de dækker dit behov. I sidste ende handler det om at skabe værdi og sammenhæng for din virksomhed - nemt og bekvemt.

Overblik over GS1-standarder og services

Standardiserede, digitale løsninger for store og små virksomheder, der øger
kvaliteten i jeres processer og letter hverdagen.

Identifikation

GLN

Med et GLN-nummer (Global Location Number) har du mulighed for unikt at identificere eksempelvis fysiske, funktionelle eller juridiske enheder. Det kan være en afsender, en modtager eller en køber. Altså kan du identificere hvem og hvor på en hurtig og effektiv måde. GLN-nummeret er unikt og kan bruges på tværs af både landegrænser og brancher.  

Det er ejeren af et GLN-nummer, der har ansvaret for at informere eksempelvis en handelspartner om de GLN, der anvendes og informationerne, der knyttes til hvert enkelt GLN. Det kan være et telefonnummer, en adresse, en fax eller en e-mail.

GTIN

Et GTIN-nummer (Global Trade Item Number) er et globalt ID for dine varer, så en virksomhed i et andet land har mulighed for at identificere, hvilke varer de er i gang med at sælge i deres butik. Det bruges af virksomheder, forskere eller detailhandlere til at slå produktinformation op om den enkelte vare.

Eksempelvis i GS1Trade Sync, hvor informationerne typisk vil være indtastet. GTIN er også det man kalder for en standard, hvilket betyder, at det er noget, lande i hele verden bruger, når et produkt skal skifte hænder.

Datadeling

GS1Trade Sync

Hold styr på produktstamdata

Ved at placere dit produktstamdata i vores primære service, GS1Trade Sync, opnår du, at data er nemt tilgængeligt for alle dine handelspartnere hele vejen gennem forsyningskæden. Én gang for alle, uden fejl og bøvlede opfølgninger. Data skal kun angives ét sted og får en række indbyggede valideringer helt automatisk.

Datakvalitet

GS1Trade Exact

Kvalitetstjek dine produkter

Kræver abonnement på GS1Trade Sync. Send dine produkter til os, og få tjekket de fysiske produkter op mod de data, du har angivet i GS1Trade Sync, så du undgår irriterende fejl på labels og i logistik.  

Alle godkendte produkter får et kvalitetsstempel i GS1Trade Sync, som jeres kunder kan se.

GS1Trade Image

Produktbilleder til en fordelagtig pris

Få lavet dine planogram-og marketingbilleder til en budgetvenlig pris, i de efterspurgte kvaliteter og dimensioner, lige til at lægge i GS1Trade Sync. Herfra kan de nemt og automatisk trækkes til webshops, tilbudsaviser og planogram-systemer. Vi laver også lækre miljøbilleder af dine produkter, hvis du har brug for dét ekstra.

Electronic Data Interchange

GS1Trade Transact

Brugervenlig EDI-løsning

Din brugervenlige EDI (Electronic Data Interchange) -løsning, som varetager al digital modtagelse af ordrer og afsendelse af dokumenter til dine kunder.  

Servicen gør det også muligt at sende fakturaer gennem NemHandel og PEPP

Værktøjer

Onlineværktøjer til fri afbenyttelse

Beregn dit kontrolciffer eller dan din egen stregkode. Du kan også søge på et givent GLN eller GTIN, og få oplysningerne på den virksomhed nummeret tilhører.

GS1 Stories

Vi sidder klar med rådgivning

Har du endnu ikke et GS1-abonnement og har du ikke bestilt stregkoder før, anbefaler vi at du kontakter vores trænede rådgivere, som sidder klar til at guide dig godt igennem processen.

Vi har åbent for henvendelse:

Mandag til torsdag: kl. 08:30 til kl. 15:30
Fredag: kl. 09:00 til kl. 15:00

+45 39 27 85 27

Eller på mail: info@gs1.dk

Peter Alberg Nielsen
GS1Trade Service Consultant
+45 39 16 90 11
Irene Lentz
Customer Consultant
+45 39 16 90 07
Charlotte Nevdal
Head of Member Service
+45 39 16 90 14