The Global Language of Business

GS1 Denmark ændrer vilkår og priser pr. 01.01.2024. Læs mere her

Nysgerrig på de nye priser og medlemsbetingelser pr. 1. januar 2024? Læs mere her

OBS: mandag d. 18. september og tirsdag d. 19. september til kl. 12 kan vi kun kontaktes på mail info@gs1.dk, grundet et eksternt arrangement

GS1Trade Activate

Hold styr på din GTIN og GLN-serie

GS1Trade Activate giver det digitale overblik over alle dine GTIN og GLN. Det gør det lettere for dig at holde styr på dine numre og fritager dig for manuelle opdateringsprocesser. Servicen er gratis, hvis du i forvejen abonnerer på GTIN.

Log på GS1Trade Activate
 

Brug af GS1Trade Activate

Her har du et overblik over hvordan du bruger GS1Trade Activate.

Hvad kan du bruge GS1Trade Activate til?

GS1Trade Activate er et værktøj for alle virksomheder, uanset størrelse. Servicen er gratis for de af vores medlemmer, der abonnerer på GTIN og GLN. Hvor den manuelle proces tidligere har bestået af individuelle Excel-ark til at skabe overblik over dine numre, er disse nu digitalt placeret i en såkaldt sky hos GS1 Denmark.

GS1Trade Activate og GTIN

GTIN: Med GS1Trade Activate kan du holde styr på, hvor mange GTIN fra dit virksomhedspræfiks du har brugt, samt hvad de er brugt til.

Du kan også holde styr på, om allerede ibrugtagne GTIN fortsat er aktive. GS1Trade Activate genererer automatisk næste ledige GTIN i overensstemmelse med GS1-standarden, ligesom du kan generere stregkoder på baggrund af de GTIN, du har registreret i værktøjet.

For GTIN er det også værd at nævne, at GS1Trade Activate er forbundet til GS1 Registry Platform og understøtter Verified by GS1, som du kan læse mere om her.

GS1Trade Activate og GLN

Du kan også holde styr på dine GLN med GS1Trade Activate, sådan at du har et overblik over hvad dine GLN anvendes til. Her kan du ligesom du kan med GTIN også opdatere om dine GLN er aktive eller ej.

GS1Trade Activate bliver i løbet af 2022 forbundet til GEPIR, sådan at de oplysninger du angive automatisk bliver synkroniseret med GEPIR. Der er i dag en stigende tildens til at GLN skal være registreret med opdaterede oplysninger i GEPIR, eks. ved eksport til Rusland og Kina.

Hvis GS1Trade Activate lyder som noget for dig, så kontakt endelig GS1 Denmarks Medlemsservice. Så hjælper de dig i gang med værktøjet. De kan også give dig en intro i brugen af GS1Trade Activate.

Kombinér vores services

GS1Trade Exact

GS1Trade Exact sikrer kvaliteten af jeres produktdata. Alle fysiske produkter bliver kontrolleret op mod de data, der er angivet i GS1Trade Sync.

Kvalitetssikret data for hele forsyningskæden.

GS1Trade Sync

GS1Trade Sync er en datapool til udveksling af produktdata, som dine handelspartnere kan tilgå.

GS1Trade Sync effektiviserer dataudvekslingen mellem handelspartnere, fordi data kun skal angives ét sted. Det øger kvaliteten af produktdata og skaber værdi for dig - og hele værdikæden.

Kom i gang med GS1Trade Activate

Når du har købt GS1ID, får du automatisk mulighed for at benytte GS1Trade Activate og dermed overlade det til os at holde styr på, hvor langt du er nået i din nummerserie.

Er du i forvejen GS1-medlem, gå direkte til Mit GS1 og bestil.

Et medlemskab giver dig nemlig et unikt nummer – kaldet GS1-virksomhedspræfiks – som du skal bruge til at generere dine globale unikke identifikationsnumre.

Bliv medlem
arrow-right-circle
Bestil på Mit GS1
arrow-right-circle

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at bruge GS1Trade Activate?

Hvis du allerede har tilkøbt GTIN er servicen gratis.

Er der begrænsninger på hvor mange numre jeg kan have liggende hos jer?

Det korte svar er nej.

Hvor mange stregkoder har jeg tilbage?

Her kommer GS1Trade Activate virkelig til sin ret. Du logger nemlig bare på systemet, og får selv overblik over dine GTIN/GLN-serier.

GS1 Stories

Vi sidder klar med rådgivning

Har du endnu ikke et GS1Trade Activate eller har du andre spørgsmål sidder vi klar til at guide dig godt igennem processen.

Vi har åbent for henvendelse:

Mandag til torsdag: kl. 08:30 til kl. 15:30
Fredag: kl. 09:00 til kl. 15:00

+45 39 27 85 27

Eller på mail: info@gs1.dk

Peter Alberg Nielsen
GS1Trade Service Consultant
+45 39 16 90 11
Irene Lentz
Customer Consultant
+45 39 16 90 07
Charlotte Nevdal
Head of Member Service
+45 39 16 90 14